View Single Post
Staro 17.12.2011., 12:24   #4444
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor zen_sux Pregled postova
Vidis meni je bas other way around,
dok heli nije lako svaldat finese, brzo udaris u plafon mogucnosti samog helia, tipa duel izmedu 2 vozaca koja znaju sta rade postane crap shooting -al doslovno, ako niti jedan ne okrene guzicu drugome, navuce ga na AA il slicnu glupost, vecinom zavrsi u dizanju visine, lockovima i flare/emcovima, gdje pobjeduje onaj koji ima boljeg gunnera ili gubi onaj kojeg u meduvremenu locka vise ekipe s grounda ako se ne povuce.

Par soflama dobro postavljenih na mapi i ekipa s javelinima,i by by jer ih je jako tesko snipat s guided kao prije patcha...

Jet s druge strane ima slobodne ruke, uvjek ima visinu i brzinu kao najbolju zastitu, i ako dominira zrakom, ima slobodne ruke da orgija na heliima, armorom, i od patcha pjesacima.

Neki dan je na omunu lik zastrejfao jetom medu zgrade onaj uski dio izmedu 2 nebodera pod 90stupnjeva, rjesio me u helyu , i dok sam cekao drugi hely, ubio 1 f35, 2 armora i 7 pjesaka.

Ok nemoze svatko to, al hocu rec da je upravo jet ono sta u codu zovete "easy to learn, hard to master"

Opet hely je zabavniji jer je timski, jet je boring meni jer si solo, al bojim se dana kad dovoljno skilledi uigrani igraci pocnu kooperativno letit s 2 za dominaciju air/ground (valjda se nece jos dugo dogodit u pub igrama).

@veky19, nikad vidio, niti cuo da se netko zalio na nesto slicno.
Agree
Čekam danima još jednog jet drivera u teamu/na ts-u da mogu navlačit protivnike u 'škare' u dogfightovima, ovako je boring izluđivati ih manevriranjem da bi došao iza i skinuo ih ko mace.
Za heli ne bi baš rekao da traži više skilla, nego opposite skilla, drukčiji manevri, drukčiji stil ulaska u bitku, a i bježanja ako zagusti (tek nakon silnih desetaka sati u helijima sam počeo obraćati pažnju na to da je moguće izbjeći guided missile u heliju sa nekim ludim manevrima).
A bome sa dobrim gunnerom, i avione je lako riješit dobrom koordinacijom.

Uglavnom, slažem se sa većinom quotanog, osim sa skill dijelom - imam prilično killova sa obje vrste air letjelica, i mišljenja sam da je oboje jednako teško dobro koristiti, samo je način upotrebe/skill bitno drukčiji.