Citiraj:
@freedado samo malo nešto sam se zabunio ak želiš onda amd morat ću ti složit konfu u adm-u jer u portiu nemaju x4 960T.Što se tiče memorije i harda, išao sam na to da budu jeftiniji zbog tvog buđeta.
Ovako znači bi ti izgledala konfa u adm-u:
cpu: AMD X4 960T
mbo: GIGABYTE 970A-UD3
ram: KINGMAX DDR3 2X2 GB 1333 MHZ
vga: XFX 5450 DDR3 512 MB
hdd: WD BLUE 500GB
psu: XFX 450W
case: EVC 6031 CRNO
ukupno: 3469 kn , evo sad su ti skoro ispunjene sve želje osim (hdd- nemaju samsunga f3 500 gb al kaj fali wd-u?), i mbo nemaju Asusicu al ti je stavljena gigabytica koja je isto odlična i ima 8+2 faznu regulaciju i podržava otključavanje procesora. Sad sam da ti neš velim i sam vidiš da ti je ovo debelo iznad 3 soma i to bez tipk. i miša, a za otključavanje i klokanje ćeš trebat potrošit još najmanje 300 kn za dobar kuler pa sad vidi dal ti se isplati ili ne, i daj mi reci samo za što će ti točno služit komp, jer ako je komp za igrice i normalan svakodnevni rad fakat nemaš smisla ić na amd al ja te neću ništa prisiljavat samo ti velim kaj ti je isplativije i di ćeš bolje proć pa bi još volio čut tvoje mišljene u vezi sveg ovog.
|
ADM više nije tako povoljan kao prije.
WD ne fali ništa, ali ja "navijam" za samsung F3 koji je u ADM dosta skuplji. Nadalje, MBO i zasebna grafička za sada ne dolaze u obzir, jer igre ne igram, a za neke jednostavnije može bilo koja grafa.
Znači suma sumarum MBO sa integriranom grafom, ako riješim ovu Asus, a što se tiče procesora AMD x4 960T ima u Linksa i skuplji je cca 60 kn nego u ADM pa kako ga mogu direktno kupiti on i nije neki prolem. Ako nađem ovu Asusicu to bi bilo to, a klokanje može i pričekati malo.
Kad si govorio o kućištu i miditower, ako si mislio na portio.hr ja ga ne mogu nikako naći!?