16.12.2011., 01:00
|
|
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Autor scp
Zanimljiv exploit sa chopperima maloprije.
Ne znam kako, neka mi objasni netko pametniji, al priča ide ovako.
Nas 7-8 na teamspeaku u 2 squada na Sharqui peninsula. Enemy chopper leti sa spawna preko zaljeva i ostaje u zraku cijelu rundu da bi na kraju imao score oko 60-0.
Znači nas 7-8 sa iglama, u isto vrijeme lockamo i gađamo taj helikopter cijelu rundu od preko pola sata. NIJEDNOM nije pogođen. Nakon par minuta frustracija, vadim SOFLAM, frendovi vade Javeline. Lockam, pucaju, javelin fula. Metoda lockanje iz tenka + guided shell = fail. Apsolutno NIŠTA nije uspjelo. Da stvar bude jos gora, toliko smo živaca trošili na uzaludne pokušaje rušenja tog kretena exploitera da su nam uzeli Havoc (ili su strane obratno pa je Viper na stationu, ne znam ni sam više) sa TV stationa. Potpuno ista stvar i s njim, s tim da je on pao 4-5 puta. Drugi chopper nijednom, kao što sam reko preko 60 killova cca. Nijednom nije uništen.
IGLA ga pogađa i ne disablea, laser designated javelin jednostavno skrene kad mu priđe i takve brije. I da, iz nekog razloga ECM mu praktički nije imao nikakav cooldown. Lik baci ECM, naš lock faila, i dok drugi put lockamo on već baca drugi ECM i tako. Nikad ništa slično nisam vidio...a srušili smo popriličan broj i Havoca i Vipera otkad je igra izašla.
Neko objašnjenje?
|
ne znam, ali mene isto nikad jos nisu skinuli na toj mapi (letio sam 4-5 puta cijelu rudnu, jedino bi se sam nekad zabio u kran  )
Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 16.12.2011. u 01:11.
|
|
|