View Single Post
Staro 16.12.2011., 00:21   #16627
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor nameless2 Pregled postova
Ako se spusta prema dolje, prije nego se krene po grebenu, onda se desno odvaja taj šumski put, koji mislim ide na k. zdenac, ali 100 metara po njemu i onda se lagano gore odvaja taj uski puteljak o kojem ja pricam, onakav po kojem ne možeš gurat bajks da ti svako malo dh pedala s pinovima ne lupa u stražnju stranu lista

A vi pretpostavljam da idete po grebenu, morat cu probat jednom i to.

Inace ta 52-joka je dobra vožnja u doljnjem dijelu, ima i par skokića umjetno ukomponiranih.
Hm, kaj je najgore, nakon što se od vrha (žičare) krene pa se odvoji sa 57ice desno, pređe se cesta i one stepenice strme te se upadne u onaj kanal, pređe korijenje i onda je već prvo raskrižje tamo. Ako se produži ravno po 52-ci, ide se fakat samo ravno i onda opet ima jedno križanje gdje ima putić lijevo (ne znam kud ide), pa par sto metara opet križanje gdje ima i lijevo i desno staza (lijevo ide za Brestovac, desno pojma nemam). 52 ide još ravno dok se ne dođe pred jedan uspon, a desno ide taj šumski put (i markacija je za njega).

Ja osobno sam uvijek išao ravno i tu, znači na penjanje uzbrdo 50ak metara i onda se krene spuštati po širokom putu, ali punom kamenja i drva i lišća i svega. To su uništili šumari (priča mi ekipa) i da tamo toga nema, bila bi vrhunska brza staza.

Znači, da nisam tu išao ravno, već desno kako i markacija kaže, naišao bi na taj singletrack nakon ~100m ? Mi smo se jednom zimus (buraz, Nik i ja) tamo i spustili pa se vratili nazad jer sam mislio da će staza biti koma. Nisam znao da ima to odvajanje za uber kul singletrack. Jel to odvajanje ide kao prema gore s lijeve strane ? Brijem da onda to znam

Da, 52jka donji dio, kad se spoji sa gro staza je ful zanimljiva. Ima jako puno vožnje po tak, nazovimo ih, mini-grebenima (singletrack čisti) dok je dolje šumski put. Baš sam zadnji puta naletio na te skokove (5 puta sam se valjda spuštao po toj 52-jki i donji dio valjda nikada nisam na isti način odveo koliko stazica ima). Malo je to previše za moj bajk i muda, pa ja to zaobiđem lagano i bio je jedan berm. Sad po lišću je malo zeznuto i mora se opako paziti.