Tema: Suđenje
View Single Post
Staro 24.03.2005., 09:39   #25
Mljac
Premium

Mljac's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Originally posted by Tooma
ne mora se centralizacija ocitovat samo u broju radnih mjesta

pogledaj di su najbolje bolnice u hrvatskoj (neke je gradila drzava), fakulteti (financira ih iskljucivo drzava), di su najprije (i to davno prije ostalih) napravljene nove ceste itd. da ne ulazin previse u diskusiju. Ima toga hrpetina

dosa san u varazdin jer u splitu nisan ima di studirat informatiku a sada ovde dolazi do toga da se profesori jebacki bore da se i ovaj faks u varazdinu (ima ih svega tri) ne prebaci u zagreb

need i say more?
Zagreb nije država iako je u Zagrebu četvrtina stanovništva i trećina gospodarstva.
Činjenica je da Zagreb ima tradiciju središta hrvata i nekako svi rado dođu u Zagreb, a u isto vrijeme pljuju Zagreb.

Gle, mene ne smeta kad neko pljuje ako ima razloga. Mene sve više smeta ta fobičnost od Zagreba, u naprijed se mrzi sve što ima veze sa Zagrebom.

A bi li tebe smetalo da moraš za 15 dana boravka na moru u vlastitoj kući (btw.tast mi je bodul sa Ugljana, staru kuću je naslijedila moja žena) platiti boravišnu taksu ko i zadnji čeh.
Platiti dvostruku participaciju (20 kn.) za odlazak kod doktora jer si furešt, ne pomaže ti ni kartica dopunstkog osiguranja jer to dolje ne vrijedi. Nevjerojato!!!
Platiti trajekt dvostruko jer žena nemože dobro odglumiti dalmatinski akcent (ipak je rođena u Zagrebu).

need i say more?