View Single Post
Staro 15.12.2011., 19:06   #518
KeiOffice
JDM
Moj komp

KeiOffice's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
Hmm, meni i tokom korištenja stock roma također se zagrijavao zadnji dio. Pratim temp baterije, nije mi prešla 35 niti tokom angry birds-a, a tokom surfanja preko edge bude jedva mlaki poklopac

Možeš mi dati izvor? Cyanogen je najpopularniji custom rom, i upravo zato što je najkompletniji i s najmanje bugova svi ga portaju na mobitele koji nisu podržani. Evo imam cyanogen na u8650, i radi apsolutno sve što mi treba. Nikad se nije restartao, mikrofon mi radi, sad i fm radio je dostupan, čuju me normalno, ja ih također čujem tako da ja nemam problema s tim. Evo imam live pozadinu koja ždere 30mb i mobitel radi bez problema.

Jesi napravio format svega kao što je napisao benru? Evo meni wifi radi bez problema, čak sam i primjetio da hvatam na mjestima di se nalazim više mreža nego prije. I cyanogen je jedini bez carrieriq

Nisam ja nikakav zagovornik cyanogena, nego ga jednostavno koristim, istražio sam ga cijelog i paše mi skroz. Radi bez problema na mojem mobitelu i ne želim druge isprobavati dok ovaj ispunjava sve moje potrebe. I ne znam kakve su to stvari da mobitel neupotrebljiv pa s ovom verzijom sve su stock stvari dostupne.
Nemas problema sa glasnocom zvuka iz mikrofona tvog mobitela kada pricas s nekim?
Meni je to glavni problem na njemu...

Kod instalacije si osim wipe data/cache/dalvik radio i format sd kartice ili? Taj dio instrukcija mi nije bio najjasniji...

Druga stvar, da li ti je mob oc-an i da li ti radi stabilno mob kada je clockan?

Meni se na OC-u mob cesto rebootao, na stock frekvi je radio stabilno doduse, i igre su radile brze na njemu cini mi se...
KeiOffice je offline   Reply With Quote