View Single Post
Staro 15.12.2011., 14:29   #1044
antrax
Premium
Moj komp

antrax's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor d0magoj_OS Pregled postova
jbg ja kažem iz iskustva što sam testirao neplanriam nekome pisati da si kupi nešto smao zato što na ostaim forumima su rekli da je super

p.s. tenisice nisu monitor...valjda bi to trebao prepoznati :S
Iz iskustva govoreci, niti jedan tako veliki TN ne moze biti blizu dobar kao bilo koji IPS. Sto ne znaci da je monitor los, samo nije toliko dobar. Hvala Bogu na poslu ih imam raznoraznih puno vise nego bi volio..

U pravu si potpuno kad kazes da monitori nisu tenisice, zbog toga bas je situacija da se puno lakse komentiraju, Dell koristi lgdisplay matricu i pozadinsko osvjetljenje, te nema tu sta puno prckat, njihov je prakticki samo ostali dio elektronike i firmware, ali ovaj dio je identican kao u ostalim e-ips 24" ekranima ove generacije.

@wolv... ha cuj, 2312 je manji, moras ga drzat puno blize da bi bio isti dojam velicine, konkretno ~4% blize, hehe
sarkazamOff();

U svakom slucaju po tko zna koji put ovdje, bolje bilo koji trenutno dostupan 23" IPS nego 24" TN s FHd rezom, WUXGA bi bila vec argument, al u poslovne svrhe ne bi smjelo bit problem dat jos 500kn za bolju sliku i ergonomiju opcenito.

Msi x79a GD65
Intel i7 3930k @ 4.7 1.4V
4x 4GB Kingston 1866 9-11-9
Gigabyte gtx 460 1gb
Samsung 830 128GB
640GB WD AAKS
WD green 1.5TB
LG drzac za kavu
Seasonic S12 500W
Coolermaster Stacker 831
HP LP2065 / LG IPS231P
Logitech UltraX Media + Razer DeathAdder