Tema: vidio ja SLR
View Single Post
Staro 23.03.2005., 23:58   #118
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Francuzi-skupi za odrzavanje, najudobniji auti srednje klase ali ako se pocne elektronika kvariti na njima (iako ju radi sagem) pisi kuci propalo. Motori su im ok tj nisam ih previse popravljao.

Talijani-brijem da su omiljeni prvi auto ili ti svi ih gaze i razbijaju ko limenke netrose previse, ali dva ORGINALNA blatobrana za npr fiat una se razlikuju 5mm sto je jebacki puno. Brijem da talijani nisu bas ucili mjeriti.

Njemci-moji favoriti bas zbog pristupacnosti djelova i njihove jeftinoce ima ih pun kurac u Hrvata a to odma vuce cinjenicu puno djelova sto znaci da su jeftini.

Japanci-(i ostali azijati) dobri auti iako variraju od serije do serije da zivimo blize japanu vjerovatno nitko nebi vozio druge aute. Ali posto smo ovako daleko tako ni oni nisu bajni pogotovo djelovi koji su skupi ko dragi kamen. Evo jedan slucaj desno svjetlo (far) za lanosa kosta oko 1000kn a za to kupim mercedesov far.

Uglavnom syss ja bi ti preporucio za prvi auto ili svabe ili talijane ako ih i zabijes negdje popravi se bez previse troskova. Nemoj biti ko ja odma corolu i onda ju skrsim pa banana.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline