Citiraj:
Autor Overclock
Hoces testirati? uzmi turbo-benz auto sa +-105ks i masom 1000-1100kg i drzi ga na 2000rpm di ti vec pocnu max Nm, a ja cu sa svojim swiftom (92ks) vozit kolko mi auto da i do 150 kmh ces mi biti u retrovizoru, to ti garantiram.
|
NHF ali ti brkaš elementarne stvari. Brzina je produkt broja okretaja i prijenosnih omjera getribe. Ako on konstantno drži motor na 2k rpm on ne ubrzava nego vozi konstantnom brzinom. Naravno ako je stalno u istoj brzini.
Ne možeš tako banalno uspoređivat stvari. Poanta cijele priče koju nikako da shvatiš jest u području u kojem je prisutan max okretni moment. Ti je najveća razlika. Ako imaš motor koji u širem području rada nudi max moment njega je jednostavnije vozit jer je elastičniji.
Probaj sa swiftom i on sa turbakom iz iste brzine krenut ubrzavat. Primjerice sa 2500 o/min rastegnut ga do 6k. Turbak će poskočit jer ima momenta koji tebi fali na niskim okretajima. Naravno krajnja brzina će ovisiti o prijenosnim omjerima.
Dakle voziš se gradom u trećoj na cca 4k okretaja, netko uleti ispred tebe, ti puštaš gas i okretaji padaju na nekih 2k, odlučiš ga obići ti moraš pustit u nižu (da bi digao okretaje u polje gdje je moment viši) i dat gas jer nemaš toliko raspoloživog momenta. Netko s turbakom će samo dat žmigavac i stisnut gas jer će mu i dalje biti prisutna većina okretnog momenta.