View Single Post
Staro 15.12.2011., 10:50   #515
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor KeiOffice Pregled postova
Upravo sam ga stavio, ostavit cu ga pa cu vidjeti kako ce se ponasati... zanimljivo je to sto mi je zadnji dio moba bio topliji na dodir na cyanogenu na 729mhz nego na 780mhz na goranovom romu
Hmm, meni i tokom korištenja stock roma također se zagrijavao zadnji dio. Pratim temp baterije, nije mi prešla 35 niti tokom angry birds-a, a tokom surfanja preko edge bude jedva mlaki poklopac

Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Taj cynogen je nedovrsen po svemu sto sam procitao.

Od mobitela koji je i ovako i onako na granici toga da se smatra mobitelom, napravi nesto sto je prakticki neupotrebljivo. Da se ti moras naprezati da cujes i da te cuju na mobitelu (osnovna funkcija) je neprihvatljivo.
Možeš mi dati izvor? Cyanogen je najpopularniji custom rom, i upravo zato što je najkompletniji i s najmanje bugova svi ga portaju na mobitele koji nisu podržani. Evo imam cyanogen na u8650, i radi apsolutno sve što mi treba. Nikad se nije restartao, mikrofon mi radi, sad i fm radio je dostupan, čuju me normalno, ja ih također čujem tako da ja nemam problema s tim. Evo imam live pozadinu koja ždere 30mb i mobitel radi bez problema.

Citiraj:
Autor Aletrned Pregled postova
Slažem se, cyanogen je za sada barem neupotrebljiv. Baterija mi kuri na 32 -35 stupnjeva, na prošlom cyanu je do 32 išla samo pod najvećim opterećenjem. Problemi s wifi-om su čini se vezani za restoring wifi postavki i mreža od prije ( moja pretpostavka, jer prije restorea je radilo ok). Enivej, sutra se vraćam na Goranov rom. Lijep mi je ovaj cyanogen, ali uistinu je nedovršen..
Jesi napravio format svega kao što je napisao benru? Evo meni wifi radi bez problema, čak sam i primjetio da hvatam na mjestima di se nalazim više mreža nego prije. I cyanogen je jedini bez carrieriq

Nisam ja nikakav zagovornik cyanogena, nego ga jednostavno koristim, istražio sam ga cijelog i paše mi skroz. Radi bez problema na mojem mobitelu i ne želim druge isprobavati dok ovaj ispunjava sve moje potrebe. I ne znam kakve su to stvari da mobitel neupotrebljiv pa s ovom verzijom sve su stock stvari dostupne.
sipe je offline   Reply With Quote