Pozdrav,
Budzet 4500ish kuna. Probajte tocno jer sam dosta ogranicen, ali ako se za dodatnih parsto kuna moze dobiti bolju konfu onda dopisite i tu mogucnost. Ali nikako ne vise od 5k.
Od zahtjevnijih stvari za koje bih ga koristio su igre (D3, SC2, mozda singleplayer nekih pucacina i tak..) u kojima bi rado imao visoko nastiman eye candy.
Osim toga, za faks ponekad radim u VS2010 i jako me zivcira kad se on uspori i nemrem neku ideju odmah zapisati (iste sekunde

) u kod.
Uzeo bih dobru graficku
iliproc. Proc (radije intel) ili graficku bi kasnije nadogradio.
Kojoj komponenti brze pada cijena? Tu bi uzeo kasnije.
HDD imam WD 500GB, ali 2.5" (iz trenutnog laptopa ce izac) pa me zanima sto mogu sa njim ovdje? Pretpostavljam da je isti konektor kao za 3.5".. ili nije? Jel treba neki adapter?
Monitor imam nekakav za sada, drugi cu kasnije kupiti. Imate mozda kakvih preporuka, oko 22", oko 1000kn?
Druga periferija ne treba. Osim mozda u nekoj buducnosti antena da se mogu spajati wireless. Kako ovo rijesiti?
Kupovao bih u
Instaru jer sam od njih uzeo HDD, pa da mi ga odmah ugrade unutra ili ga reklamiraju ako zeznu nesto.. ne da mi se razmisljati puno o tome, a cini mi se da su cijene slicne kao kod drugih, a tih evenutalnih par desetaka kuna dam za sve-na-jednom-mjestu. Osim toga, cini mi se da besplatno slazu i dostavljaju.
Hvala
Postao sam gore nekakvo pitanje, ali sam ocito skroz fulao, pa evo ovako.