Citiraj:
Autor stipe1771
Znaci danas dobijem racun i kaze mi prijatelj da pogledam jel mi naplacuju facebook. Prvo sam mu rekao ne budi smijesan sta ce mi naplacivat zerofacebook opciju. I kad pogledam gprs-prijenos podataka 40 kn !!
Odem u poslovnicu i kazu mi da da trebam slati žalbu tj faksirati.
Znači lopovi ukradu 40 kn i onda moram prolaziti kroz ovakve zajebancije.
Nisam gledao za prosle mjesece ,al ako uspijem naci traziti cu povrat novca ili raskid ugovora.

Pripazite na to da vam banda lopovska ne uzima pare na tako pokvaren nacin.
I jel neko zna kad izlazi onaj zakon o mogucnosti raskidanja ugovora bez penala.
|
Ustvari si sam sebi lopov. Niti nemaš pravo napisati ovdje na forumu riječ "lopov". Da se to dogodilo svima, Vip bi ispričavao i ponudio riješenje.
Nije Vip kriv što si informatički nepismen.
Citiraj:
Autor stipe1771
Gledaj imam kantu od moba LG KS 365 niti ja mogu na njega instalirati ili otic na pomocne linkove. Naplatili su prijatelju ali smo iskljucivo koristili zero.facebook i sad sutra moram ic na postu slat faks jer ovi kao u centru nista ne mogu . Podrska 0 .
Cim mi istekne ugovor adioo vip
|
Tvoja uzjava može objesiti mačku o rep.
Jesi li siguran da si koristio i pazio na linkove?
Savjetujem da pročitaš
Pitanja i odgovori
Citiraj:
Autor stipe1771
Gle ne sluzi mi da svaku sekundu stavljam novi status komentiram nesto i slicno nego za dopisivanje. Kad dobijem inbox dobijem porukuna mob odem na "besplatni" face odgovorim prijatelju i tako se za 0 kn dopisujem. Bar sam mislio.
|
Imaš i m.facebook koju u biti imaju slike ali za to naplaćuje. A siguran sam da nisi dobro pazio ili si posudio nekome/rođaku/djetetu.
Ja također koristim opciju, no nisu mi nikada naplatili. Jednom sam pogriješio što sam otišao na Youtube i tu je moja krivica.
Imaš postove od
robert7 koju posve logično objasnio. Apsolutno posve točno.