View Single Post
Staro 14.12.2011., 21:12   #153
KarloB
Jedem skoro svaki dan.
Moj komp

KarloB's Avatar

Datum registracije: Mar 2011
Igram aktivno obadvoje, Dotu2 nekih 30 sati možda, hon dosta dulje. Staru dotu sam igrao i previše
Trenutno ipak češće igram HoN nego dotu 2, ali samo iz jednog razloga - community. Iako je hon više noobovska igra (dota na steroidima), ipak nema matcha da se ne kupuje kokoš, wardanje mape, gankanje ovo ono. Dinamika igre je daleko bolja nego u doti trenutno, da ne spominjem da baš i nema leavanja. Kad imaš preko 1700mmr stvarno su ok partije. Inače što se tiče same usporedbe Hona i dote 2, hon realno ima nešto bolju grafiku... i to je više manje to. Ima nešto originalnih Hon heroja koji su zanimljivi za igrat, ali većina je totalno overpowered (skoro svaki ima neku vrstu blinka ili drugi escape), sama igra je nešto brža, DALEKO je lakše farmat iz nekog razloga, pogotovo neutralce. Doslovno nema partije bez cuirassa, skadija ili nekog drugog badass itema koji se u doti baš i ne viđa prečesto...
U Doti2 mi se sviđa što je dinamika igre identična staroj Doti u W3, mapa je ODLIČNO napravljena, heroji su balansirani kak bi trebali bit. Eto najveća zamjerka je community jer skoro svaki game kad igram sam bez ekipe je pun leavera ili se zalomi neki lik koji nikad nije ni igrao dotu uopće. Kad se ima cijeli tim > Dota2, Ako igram sam > Hon

KarloB je offline   Reply With Quote