Citiraj:
Autor cyclone
... a ako odu kljucni ljudi, tocnije sam vrh, a dodju sposobni mladi ljudi koji nemaju zelju staviti privatni interes prije nogometa? Ako njih stavis na vrh, onda se moze kontrolirati i ono trulo sto je na razinama ispod
|
problem je samo što to ove mumije na vrhu neče dozvolit da dođu ljudi sa vizijom i koji su sposobni nešto napravit, kao npr kamp. nego će stavit svoje podanike, "ja sam brend" i takve ljude koji nisu sposobni složit 2- smislene rečenice a kamoli složit plan za poboljšanje i unapređenje lige i repke. Sam je Markovič reko da če on otić kad bude on to htio, pa možemo zaključit da bude stavio na čelo onog koga on bude htio, bio taj čovjek sposoban ili ne.
Ja sam uvjeren da je koim slučajem štimac posto predsjednik da bi on sagradio makar kamp jer je znao kako, novcem iz pristupnih EU fondova za koje ovi sadašnji nisu nikad čuli. Novaca iz tih fondova ima za puno stvari i samo treba imat plan i dokumentaciju. Marković je maho čekom i obečavao skoru gradnju, a vidimo da love nema ni gradnje.
Činjenca je da za vladavine markiča se ništa nabolje nije promjenilo, a ako dobijeno novog predsjenika koji nemože 2-3 smislene rečenice reči, koji će cake naučit a ništa dulje od jelovnika nije pročitao, crno nam se piše.