View Single Post
Staro 13.12.2011., 23:16   #1537
xraven13
Registered User

Datum registracije: Mar 2010
Ovako, nemam bas puno znanja u ovome ( tj. nemam gotovo ništa ) pa molim pomoć...
Cijena moze prijeci 5k, ali ne puno... Evo lista zahtjeva da bude preglednije :

- jako mi je bitna kvaliteta i da sve funkcionira kako spada.. znaci da radi ono sto treba da radi...
- vazno mi je da mogu spojiti manje-vise sve popularne vanjske komponente tipa razlicite USB uredjaje, mikrofon i slusalice ( preko audio portova ), vanjski TV ( Samsung plazma 1080p ), TV kartica, kameru ( zelim da se slika sa kamere direktno vidi na zaslonu ), PCI karticu itd. ( yep, sve ovo koristim i trenutno ).. Buduci da mi malo, malo nesto novo zatreba, treba uzeti i popularne nenavedene stvari u obzir.. I naravno bilo bi dobro da je USB 3.0...
- treba moći vrtiti Witcher 2, Diablo 3 i Guild Wars 2 na najvecim detaljima ( makar mislim da je dovoljno da kazem Witcher 2, ali eto upravo sam naveo sve igre koje me zanimaju )
- ako je moguće da ga je moguce nadograditi jos malo kasnije
- jos da naglasim da treba biti dovoljno mocan da obradjuje 1080p video sa kamere i streama ga preko Skype-a i sl. servisa bez gubitka kvalitete...
- przilica treba moci prziti dual layer dvdove..
- ako bude dovoljno love mozda bi bilo dobro da ima 2 unutarnja HDD-a umjesto jednog za slucaj da jedan rikne..? Jako mi je bitan backup podataka, a USB eksternim hard diskovima ne vjerujem bas...

To su manje vise svi zahtjevi... Hvala unaprijed

Zadnje izmijenjeno od: xraven13. 13.12.2011. u 23:26.
xraven13 je offline   Reply With Quote