View Single Post
Staro 13.12.2011., 21:45   #8460
Neo-ST
Premium
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007

zapravo se ne radi o zlu ovdje, već o tome koliko je tko podložan autoritetima i koliko je spreman oduprijeti se jednom.

-->
Citiraj:
Autor Overclock Pregled postova
U jednoj sceni kad se zatvorenik brani od udarca pendreka u glavu, drzi ruke polu spustene a spreman je na napad jer mu napadac prijeti dovoljno dugo. (a inace refleks dize ruke da zastiti glavu, isto je i kod padova, tak da je tu mini fail glume)

A druga je kad u izolaciji onog malog kofer-zatvora glavni lik nadje srafinciger...to su trebali malo drukcije rijesiti kak dodje do srafincigera. Jer kakve veze s mozgom ima da netko zaboravi srafinciger dok postavlja izolaciju, ne kuzi da mu izolacija strsi jer je pijan ko majka, ili ne strsi (a rucka min 3cm debela), dunno.

Sitnice ali primjetne, vrlo vjerojatno cjepidlacim po generalnim standardima ali moji kriteriji su takvi kakvi jesu.
Sada sam gledao na Discoveryju jednu epizodu emisije "Curiosity" i podsjetila me na ovu priču o "Experimentu".
Koga zanima nek obavezno pogleda. Ukratko, sličan eksperiment, ljudima je dana moć zadavanja boli drugima i testiraju kako će tko reagirat i koliko daleko će ići. Rezultati su...neočekivani.
trailer: http://youtu.be/XLfnwe4CgZ0

zapravo se ne radi o zlu ovdje, već o tome koliko je tko podložan autoritetima i koliko je spreman oduprijeti se jednom.

Neo-ST je offline   Reply With Quote