Citiraj:
Autor MAGARAC
Polo postoji sa 1.2 TSI motorom od 85KS i osjetno je jeftiniji od 105ks varijante i najbolji omjer potrosnje, perf. i cijene. Prvenstveno sam na njega mislio. Trenutno nije u cjeniku ali mogao se kupit i vjerojatno se moze jos uvijek.. Prevenstveno mislim na taj motor a 105ks je vec za nekog tko hoce temperamentniji auto.
|
pogledaj na VW konfiguratoru (a i receno mi je u salonu)
vidjet ces da nemas opciju odabira 1.2 85ks motora uz highline paket opreme
Citiraj:
Autor MAGARAC
Ordem, Swift od 85000kn je ima pet vrata, cak je nesto veci od pola ili tu negdje, ima vise opreme od Trandline Pola, 20000tak jeftiniji od WW ekvivalenta i jos je godinu dana noviji model. Ako mislis da je nekvalitetan auto, onda se grdo varas.Ja sam sa modelom iz 05 napravio 140000 bez lipe za popravke i jos uvijek vozi i sluzi kao seknudarni auto.
|
ne kazem da je swift nekvalitetan auto, samo da nije u uzem odabiru zbog estetike
btw u obzir ulaze samo najbolje opremljeni modeli (zato u obzir uzimam najopremljeniji C3 i polo)
svidja mi se prednja maska na C3 i krov je zanimljivo rijesen (neki polupanoramski, ugl nikad to jos nisam vidio)
jedino me odbija zadnji kraj i sredisnja konzola
polo ima lijepu vanjstinu i unutrasnjost samo je pun k skuplji (a manje opreme nudi)..