Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.12.2011., 19:46   #1534
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Rabbit je bio prisutan i davno prije, dok je pol foruma još u planu tek bilo
To je samo paket opreme i ništa više.
tek odnedavno sam primjetio da VW poceo reklamirati rabbit brand na ovim prostorima
znam da VW u SADu koristi Rabbit naziv umjesto Golfa pa mi bilo cudno

Citiraj:
Između to dvoje, kupi si C3. Jednostavno zato što se ne isplati dati toliko više novca za polo, te što je taj auto 2x bolji nego prethodni c3 po pitanju kvalitete, opreme ima i više nego dovoljno, a ako ideš na varijantu sa 95ks motorom (1.4vti), dovoljno će ti bit da ti kažem da je to bmw-ov motor, koji se ugrađuje i u Mini, Peugeot 207, 308, te u C3 i u C4.
Btw, vozim se često u novom C3 medveščak, tako da pričam iz prve ruke (od stare brat je kupio, nakon 14 godina u Xsari bez problema).
za 104.000kn se da sloziti fini C3 (VTi 95, exclusive oprema + neke dodatne dindje mindje)
polo u istom rangu me izadje 115.000kn

a nista, morat cu jos jednom sjesti u oba i odlucit koji mi se vise svidja/koji je prostraniji

Citiraj:
Edit - nit se volvo kvari, a bome ni peugeot, 'da je to katastrofa'. Notorna laž i neistina (imah S40, P 206, 306, kum ima P 207, itd.).
za volvo sam govorio samo da je preskup, ne i da se kvari

a peugeot se bogami kvari - nekoliko prijatelja ima vise modela i ugl se kvari elektronika (nemos otvorit prozore..), kocnice i motor (ne znam tocno sta)

Citiraj:
Autor lolofuxy Pregled postova
@ordem ak već gledaš polo koji je skuplji od c3-a možeš si uzet i ds3 za tu lovu.
uvjet je da auto ima 4 vrata..
Ordem je offline   Reply With Quote