View Single Post
Staro 13.12.2011., 16:25   #637
lolofuxy
Premium

lolofuxy's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Evo ovak sad polako po redu: dosta vas ne napiše točno šta bi željeli od svoje konfe za šta će ju točno koristit, što vam sve treba, dali ćete overclockat, i još mali milijun stvari .... što se tiče tvog slučaja naveo si da imaš tv karticu pa po tom onda moram gledat i matičnu dal ima dodatan pci-e slot i dal ćeš ju uspit staviti jer u većini slučajeva grafička prekriva dva slota i jeftinije matične su micro atx a ne atx pa je i manje mjesta na njima i nemaju toliko opcija kolko atx .... u drugoj konfi sam ti ponudio jeftiniju matičnu i dosta jači procesor ...a i njemu i tebi je preporučena AS ROCK P67 PRO3-B3, zbog nadogradnje ali što se tiče prve konfiguracije, a što se tiče druge dobio si konfu na kojoj nemaš kaj mijenjat.

Što se tiče Amd-a, nisam nikakav Intel fanboy i te priče jer sam i sam imao nekoliko amd konfi, a ne preporučujem ih tolko zato jer u dosta segmenta intel jedostavno dobiva i u nekim situacijama čak ispadnu skuplji od intela (sad ti meni reci zašto bi ja tebi preporučio lošije i skuplje) i još k tome cijela nova serija amd-ovih procesora se pokazala promašajem. Amd je dobar ako treba neko jeftini quad za rendering, virtualizacije, dizajn i teške programe pa će onda on proći bolje i jeftinije nego s intelom. A uvijek slažem ekipi po tome kolko imaju love i da dobe najviše za svoje novce.

Za kraj druga konfa ti je pun pogodak, ak te kaj još zanima sam pitaj.

Zadnje izmijenjeno od: lolofuxy. 13.12.2011. u 16:32.
lolofuxy je offline   Reply With Quote