@
lolofuxy, tnx. za pocetak dobar prijedlog, vrlo vjerovatno cu i ici na tako nesto, no molio bih te da mi otklonis neke nedoumice.
npr. zbog cega predlazes ASROCK P67 PRO3-B3 u slucaju da bih kasnije isao na i5, zar ECS P67 H2-A3 ne bi bila dovoljno dobra i za njega(meni se cini i bolja,a jeftinija je 100kn)? Ili mozda cak i neka jeftinija, s obzirom da meni recimo nije bitan niti crosssfire, niti neka regulacija napona za OC....mislim, mozda bi mi bila dovoljno dobra neka najosnovnija, da ne kazem bas najjeftinija ploca koja podrzava i5(i ostale intel 1155) procesore...
znaci, cisto me zanima misljenje, koje su konkretne prednosti preporucene ploce, i da li su iste bitne za osnovni rad na racunalu.
zatim, ti ne bi savjetovao amd nikako!?
citao sam malo savijete tu na forumu, pogotovo tvoje i vidim da si za intel uglavnom, i to je ok,ali cisto me zanima s obzirom da ja zbilja nisam zahtjevan ni po pitanju igrica, ni nekih drugih mogucnosti....da li bi kakav amd prosao, a da je po tvom ukusu!?
npr neki a6 ili fx4100.... kontam da bi uz amd ipak mogao proci i povoljnije(prvenstveno zbog jeftinije ploce),a da ispunjava sve zadatke podjednako kao i3?
pa eto, ako imas volje malo mi pojasniti.
i hvala jos jednom na trudu