View Single Post
Staro 13.12.2011., 14:08   #4261
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Matta Pregled postova
O cemu mi onda pricamo ? Kao da je broj necega u necijem sigu mjerodavan, kad se omjer bilo cega moze pumpati vrlo lako do besvjesti.

E drito to.
Svatko bez ikakvog beda moze napumpati k/d kolko hoce, ima bezbroj nacina i skoro u svakom ce biti beskoristan ostatku tima.

Statsi, ko statsi su ok i zabavni i mislim da nikome "ne smetaju" i zato si fulao, problem je kako oni utjecu na gameplay i ponasanje ekipe. Po videnom lose. Vidim 5 puta boljih igraca od sebe koji quitaju, nece da se joinaju, farmaju kilove tunguskom i sl., da sacuvaju statse.

A ako se ovo o beskorisnim bombama odnosi na mene fakat te ne kuzim;nikad ti se nisam ni obratio, a vec 2 puta mi uljeces sa:

1.ti si ptica
2.bacas beskorisne bombe

i cinis da se pitam zasto ovaj forum nema ignore listu?

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Opa. Znači dal se može otključati i dobiti svi unlockovi za nas koji bi čopili igru, ali nemaju ni vremena ni volje da nas neki tamo developer tjera da provodimo sate i sate da bi dobili istu funkcionalnost kao netko sa više vremena (i ničeg drugog).
Da ima naredba na unranked serverima, al opet igra se dosta vrti oko ekipe, a good luck da nades ili nedo bog nagovoris svoju da igra na nekima,pa su onda na njima jos veci degeni koji su tu "samo da isprobaju oruzija" itd.
U biti nije dug ni bolan proces to unlockanje, zabavis se putem, i naucis nesto o svakom oruziju, al to sto se svi oko tebe ponasaju debilno je druga prica.
Istinit transkript:

squad:"idemo na point E"
ja:"ne point E im je odmah pored baze -pada cim se maknemo, pametnije je zauzet sredinu i point C"
squad:"nasi su ionako debili,ne mozeo nista tu,a na E cemo bar dobit bodova od zauzimanja i kilova"

I tako...

Zadnje izmijenjeno od: zen_sux. 13.12.2011. u 14:15.
zen_sux je offline   Reply With Quote