Citiraj:
Autor bahrija30
ovo za quotanje sam uhebo priznam  ..
htio uzeti tu ploču al si me malo omeo jbga..njemu je otključala tebi nije..da ne kupim ploču a ima bugove kod otključavanje dvojezgrenih proceva,,..
po mome bi bilo logično ak se proc otključava na jednoj ploči bez bedare-moral bi i na drugoj isto tak ?ili je stvar u biosu matičnih ploči jbga?
|
Da bi sa sigurnošću mogo reč da bu radio to ne može nitko.
Ja sam isti 960t probao na 890FX Deluxe4, 970 ud3 i 990 ud3. Na svakoj se drugačije ponašao.
na 890 ga nisam mogo otključat i oc je išo do 3.8 bez dizanja napona da bude stabilan
na 970 se otključo u x6 ali nije radio kako spada, tek kad sam malo digo napon radio je stabilno.
na 990 je radio ko mina na stoc naponu kao x6.
Da bi dobio dobitnu kombinaciju trebo bi imat par procesora i ploča i ić kemijat koja kombinacija će radit najbolje jer sve ovisi o pojedinoj komponenti.
Isto tako kako ti je mihael postavio pitanje zašto mjenjat nešto što radi sigurno.
Šta dobijaš prelaskom na drugu ploču. Ajde da mjenjaš cijelu platformu pa ti treba druga ploča, ali ja ne vidim neki napredak osim financijskog izdatka pogotovo jer ne misliš mjenjat procesor na x6 neki.
Druga je stvar da prodaš to što imaš pa uzmeš 960t i drugu ploču, ali opet ti je tu ono ali koje može bit da se procesor ne otključava jer ti nije tako grah pao i dao si 600kn više da završiš opet na x4 na 4.0Ghz ili manje.