View Single Post
Staro 13.12.2011., 10:50   #4228
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
K/D ratio je smjesan stat.
Neki od najboljih igraca nikad nece imati K/D kao neki los/osrednji solo brijac ,jer igraju kompetitivno protiv 100x boljih igraca u klanskim matchevima, pa mu je nedostizan K/D nekog ko farma pubby noobove.

Naravno da je igra ispusni ventil/zajebancija, al ako imas mentalitet "ako mi se da dignem ga", "popet cu se na brdo i pogodit nesto" i sl. il izaberes drugu igru, il igraj TDM, trenutno 80% igraca ne pridonosi teamplayu, u igri koja bi se trebala vrtiti oko istoga, zasto bi kvario zadovoljstvo ostalima?

Sad ce neko reci samo je igra, je al meni je jedina igra u kojoj gustam, jedina koju igram, dok mi banda degenerika ne uspje sve pokvariti

Inace sinoc sam kad je ekipa zaspala igrao caspian 1000 ticketa, i daleko najkorisniji igrac u partiji je bio level 22 recon sa K/D 4/16 na kraju partije.
Nevjerojatno nesto. Lik ode afk gubimo, lik se vrati , voza maw-a odjednom cijeli tim zivne i dobija, ode afk opet gubimo, vrati se joina u squad sa 3 ing deplya soflam i odjednom im u 50 sec unistimo sav air i armor i dobijamo...
Na kraju partije se 3 prva bahate i "u mad bro?", "learn to play" flejmaju ekipu -ko da su nesto napravili (jedan jet rape, drugi hely rape...).

Ukinuti K/D, ostavit pointove iste vrijednosti za napravljeno/kilove, a jedini relevantan stat tvoje prosjecna pozicija u timu po partiji(pointovima skupljenim) umjesto K/D, da vidis sta bi svi proigrali.
Ok, dogodit ce se nikada, al bi bilo lijepo

Ma fakat je igra k. bez ekipe, neznam kako se nekom da solo igrat.

Cya on karkand tonight!
zen_sux je offline   Reply With Quote