Citiraj:
Autor SileTzar
I pogledat stanchione kod krune, fino podmazat, jer bivši vlasnik vozi ko piconja pa nije doživjela preko 70% hoda ove sezone  
|
Pogledao, podmazao
Citiraj:
Autor jed2i
|
Koliko vidim svima osim Nika fali zaleta. Svi ste nekako presporo dosli na jump, bar mi tako djeluje. Al ponavljanje je majka znanja
Btw, gdje se to tocno nalazi, u kojem dijelu sume?
Citiraj:
Autor zgmmax
Vilja i kotac su u rukama novog vlasnika
I mislim da ce biti montirana vec sada
Jedini problem bi mu mogli stvarat spejseri i ATC jer koliko mi se cini Z1 je sigurno kojih 4cm duzi.
Ja ju nisam servisirao, a decko od koga sam ju uzeo je reko da je on prije prodaje napravio servis.
Vilja nigdje ne slini tak da je u odlicnom stanju i biti ce ko salivena za Cuksa.
|
Evo prije svega pohvale maxu na susretljivosti. Stvarno je pravi prijatelj i kolega
Stvarno sam ga izgnjavio jucer i danas, jos mi je jutros donio spacere prije posla, svaka mu cast
Dakle, od novosti su gore vilja (Marz Z1 Sport ETA 2006), prednji kotac sa 20mm nabom i bashguard (sve od maxa

)
Dosao sam do posla i shvatio da cu morat volan spustit nize jer mi je sva tezina na zadnjem kotacu pa prednji samo sto se ne vine u zrak sam od sebe
Morat cu se jos malo poigrat sa tlakom i tim stvarcicama, al sve u svemu jako sam zadovoljan
Citiraj:
Autor SileTzar
Minorni problemi, makne spejsere ispod lule i/ili lulu stavi u minus da mu nos nije u nebu. Svakako će mu bolje doć Z1 neg Tora na bajku od 140 hoda suspenzije.
Vilici jedino što bi moooožda trebalo je mali facelift u obliku nekih naljepnica ili slično.
|
Ma ne diraju me nikakve naljepnice. Kad budem imao vremena dat cu ju lakirat nanovo i onda cu zakeljit nove naljepnice. Do tada mi ne smeta nista.
Citiraj:
Autor Željac
|
Os ti bit fina gujsca i vozit motorizirano vozilo
Evo pokoja slika novog upgradea