View Single Post
Staro 13.12.2011., 10:06   #16525
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
I pogledat stanchione kod krune, fino podmazat, jer bivši vlasnik vozi ko piconja pa nije doživjela preko 70% hoda ove sezone
Pogledao, podmazao

Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
evo napokon završio upload, nakon 371892391 pucanja

http://www.youtube.com/user/jed2i?fe.../1/YNmF461YFhU

vidi se ko je tamo već prije skakao
Koliko vidim svima osim Nika fali zaleta. Svi ste nekako presporo dosli na jump, bar mi tako djeluje. Al ponavljanje je majka znanja

Btw, gdje se to tocno nalazi, u kojem dijelu sume?

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Vilja i kotac su u rukama novog vlasnika

I mislim da ce biti montirana vec sada

Jedini problem bi mu mogli stvarat spejseri i ATC jer koliko mi se cini Z1 je sigurno kojih 4cm duzi.

Ja ju nisam servisirao, a decko od koga sam ju uzeo je reko da je on prije prodaje napravio servis.

Vilja nigdje ne slini tak da je u odlicnom stanju i biti ce ko salivena za Cuksa.

Evo prije svega pohvale maxu na susretljivosti. Stvarno je pravi prijatelj i kolega

Stvarno sam ga izgnjavio jucer i danas, jos mi je jutros donio spacere prije posla, svaka mu cast

Dakle, od novosti su gore vilja (Marz Z1 Sport ETA 2006), prednji kotac sa 20mm nabom i bashguard (sve od maxa )

Dosao sam do posla i shvatio da cu morat volan spustit nize jer mi je sva tezina na zadnjem kotacu pa prednji samo sto se ne vine u zrak sam od sebe

Morat cu se jos malo poigrat sa tlakom i tim stvarcicama, al sve u svemu jako sam zadovoljan

Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Minorni problemi, makne spejsere ispod lule i/ili lulu stavi u minus da mu nos nije u nebu. Svakako će mu bolje doć Z1 neg Tora na bajku od 140 hoda suspenzije.
Vilici jedino što bi moooožda trebalo je mali facelift u obliku nekih naljepnica ili slično.
Ma ne diraju me nikakve naljepnice. Kad budem imao vremena dat cu ju lakirat nanovo i onda cu zakeljit nove naljepnice. Do tada mi ne smeta nista.

Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
sanjao sam da imam bajk...

Os ti bit fina gujsca i vozit motorizirano vozilo

Evo pokoja slika novog upgradea
Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com
Cuky je offline   Reply With Quote