@Domagoj
Imam Lowepro fastpack 250 i super je torba ali je pretrpana pa sam morao improvizirati sa pretincima što je dovelo do ovoga. Hvala Bogu pa mu nije ništa a niti je cjenovno skup objktiv samo što meni ima sentimentalnu vrijednost jer je nasljeđe a stvarno inaće pazim na svoje stvari.
@Ivan
Nepotrebno je ulaziti u dublje diskusije s obzirom na uspredbnu dvije ili više marki fotića. Usporedba konkretnih modela bi već bila sasvim drukčija priča.
Da, Canon ima dojam plastičara, barem sa jeftinijim modelim. Radio sam sa 350d, 450d, 550d i 1000d i svi imaju isti odječaj u ruci, plastika.
5d je ipak ozbiljniji model i ostavlja sasvim drkučiji dojam već pri prvoj uporabi ali zahtjeva EF objektive pa je često neisplativ, barem ako neće vratiti uložene pare.
Ne znam kojeg Sonya imaš no svejedno jer nisam nikada niti jednog držao u rukama. Jedan foto studio u Pž ima samo Sony opremu i ne pada im na pamet preći na išta drugo.
Meni je osobno Olympus najdraži, moj e-520 leži u ruci kao da je za mene napravljen i stvarno mi je žao što mu je višlji iso boljka jer da zadržava nizak šum na recimo iso 800, ne bih ga nikada prodavao, bez obzira na to što je ulazni model.