Citiraj:
Autor veva
molim forumaše pomoć u vezi stalkera...
nikad nisam igrao ni jednog stalkera ali planiram već dugo jer po svemu što sam čuo bi to trebala biti igra (sve tri) baš po mom ukusu, no uvijek me odbijalo što sam čuo da je igra bugovita pa treba patchirati i natrpati hrpu modova da se izvuče maksimum iz igre a nisam znao gdje da se informiram i što sve da instaliram....
|
krivo si čuo. igra je bila buggovita, možda 2007 kad je izašla. Patchevima je vrlko brzo to sanirano. Sad tu i tamo koji mod zna imati glitcheve, ali rijetko.
Citiraj:
malo sam istraživao i našao ovu stranicu: http://stalker.filefront.com/
i gore sam skinuo STALKER Complete 2009 v1.4.4. MOD za koji vidim da se najviše skida i ima odličnu ocijenu usera, i da sadrži sve kaj treba sadržavati... Vidim i da je jako popularan i NUCLEAR SNOW mod al to ću ostaviti za neki sljedeći put....
|
za početak, vrhunski. više od Complete moda ti ni ne treba. kad završiš sve, onda počni eksperimentirati sa modovima. do tada savjetujem za kompletan serijal odradiš na complete modu.
Citiraj:
i sad mene zanima dal je dovoljno da instaliram igru, pa 1.05 official patch pa još taj Complete 2009 MOD i to je to ili mi treba još nešto?
|
dovoljno. ali čak mislim da neke novije verzije igre već dolaze kao 1.00005, ali to provjeri svakako.
Citiraj:
Znam da tu ima puno fanova pa me zanima kaj preporučate za max uživanciju u ovoj igri....
|
poterat ženu/curu/staru van iz sobe/stana, zamračiti prostoriju, prigušiti bilo kakve izvore zvuka iz vanjskog svijeta i kreni

samo nemoj puno, stvara ovisnost