View Single Post
Staro 12.12.2011., 16:27   #8444
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
samo sam dao za usporedbu.
po meni da ima više vožnje i ganjanja bi me još više podsjetio na transića

Morao sam se osvrnuti na ovo - molim te, nemozes nikako glumu J.Stathema i sam sadrzaj filma Transporter , bilokojeg ! usporediti s ovom ... maglom, taj film je spor kao magla , spor je kao rosa koja nestae s lista, neznam s cim jos usproediti, ovaj glavni lik priča stalno koda mu je sila srat.Mislio sam da je to samo na pocetku, al on tak cijeli film.Cijeli prokleti film on prica istim *ebenim tonom i bojom glasa i istom brzinom.
Moja preporuka , ko nije gledao ni netreba gubiti dva sata cekajuci da glavni lik vise progovori.

Mojih par preporuka - pa definitivno In time, al mislim da je tu sve receno, generalno dobar film, nema se tu sta reci, pouka filma vidljiva od pocetka , mozda malo preocit film kak bi reko.Ali dobar svakako.

Hall pass- mislim sigurno ima boljih komedija , al ajmo stavit u kontekst 2011 god, ok je komedija za pogledati.Mozda sam ja malo naivan, al nije skroz ocekivan kraj, bar na pocetku ne vidis da ce se to desit.Ok film za pogledat i nasmijat se.

Horrible bosses - e to je vec kao razina iznad ovog , iako ima i svojih ne tako svijetlih trenutaka.Mislim , kak ja volim rec, pretjeruju ponekad.Al pretjeruju i u Hangoveru pa ga svi stujemo tak da da, preporuka za pogledat.

Killer elite - dobar, akcija preporucam prije svih ovih.Par vrlo dobrih glumaca, naravno j.statham, i onaj neki britanac s brčičima njega bih izdvojio, lik je bas karizmatican.Lajkam.

crna lista - black swan.ko nije gledo nek ne gleda.
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote