View Single Post
Staro 23.03.2005., 10:37   #49
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Originally posted by Konan
Je pa onda je 6600 lošija kartica od X600PRO 256MB jer malo manje košta. Nije mi se žao natezati s vama kad se vi iz petnih žila trudite da me nasmijete. A kaj se tiće budućnosti za godinu dana što će biti grafička sa 128MB memorije nego mainstream. LOL
A kartici je cijena porasla i zato je se sada ne isplati kupiti. Drugo kad je bila 20% jeftinija.
Pricas opet gluposti. Zasto ja stalno spominjem jebeni 3d čmark. Zato što se radi o istom prozivodacu grafickih.

Logicno bi bilo zakljucit da je cijena 6800LE od 1700 prije kuna bila razlog nepostojanja mid-end graficku u NVIDIA pogonima, nakon dolaska cijena je podignuta, zasto, da se osigura komad trzista koji bi 6600GT zauzela. Tako sjedni i placi jerbo je 6600GT mid end grafulja, a 6800LE high end.

To za 128 MB rama. Ajde molim te reci koji se to jebeni novi engine radi koji ce toliko zahtijevati. Doom 3 engine, HL2 (kak se vec zove, zaboravih) i Far Cry su vec vani. Proizvodjaci igara idu prvo to iskoristit kaj je tu na stolu. Zasto, jer je sigurnije i isplatljivije zajedno sa tim. Quake 3 engine je izdrzao 5 godina. Znas koliko je 5 godina=?
  Reply With Quote