Citiraj:
Autor Flood
A Messijev drugi zuti?Nitko ne spominje 
|
Bilo bi glupo za tekmu da je mesi izletio, isto tako da je netko iz reala izletio, zato je Lass odmah izašao nakon što je dobio karton (koji je trebao dobit nekoliko puta isto kao i coentrao i još netko), pregrubi su bili realovci u duelima a kristina i dalje nije izgubio onaj osječaj za padanje.
Citiraj:
Autor Mljac
Hose je skroz u pravu. Barca je imala više sreće. Da je Kristna zabila ono što inače zabija, rezultat bi bio obratan. Ovako, ko ne zabije svoje šanse, pljuga.
|
Barca ima više timskog rada od individualnog reala, rekao da bi je real mogao bolje proć da je kristina ostala na klupi a higuain igrao, ionako se dobro slaže sa benzmom.
Citiraj:
Autor Mljac
I više mi se sviđa kako igra Real, atraktivno i žestoko.
Ovo Barcino beskrajno dodavanje dok protivnička obrana ne zaspi (kao i pola tribina) napeto mi je ko i Godot u kazalištu.
|
Barca je tek kasnije išla u svoju tika taku, ali kako možeš reć da ti je dosadno kada sa tom tika takom tako lako ispadne par igrača, jučer viđeno par puta.
Citiraj:
Autor Mljac
Mislim da bez obzira na ovo jučer Real uzima Primeru, Kup Kralja i LP.
|
Protiv slabijih klubova su svemirski brod, mene više zanima kad budu igrali protiv najjačih klubova kako će proć, timski i nisu nešto posebno.
Teško je reć tko će to osvojit, najviše bi htio da to bude barca, ali još više bi htio da tekme budu što bolje i neizvjesnije.