View Single Post
Staro 11.12.2011., 14:42   #4158
scp
Premium
Moj komp

scp's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Odlično
No jedina pozitivna stvar u takvim momčinama na serveru je ovo:

(wins/losses report)
Jednostavno ne možeš izgubiti rundu kad pola retardirane protivničke ekipe kempa sa snajperima 3km daleko, flagovi ih ne zanimaju, vozila im stoje u bazi neiskorištena, itd. Pravi battlefield igrači
A jebiga, al pitaj triumpha koliko je stimulativno igrati recona na pravi nacin. Evo neki dan smo igrali rundu kharg islanda gdje sam igrao recona sa soflamom, a on engia sa javelinom...necu se ni pokusat prisjetit koliko choppera smo skinuli, mislim da je i jetova bilo. Mislis da sam dobio bodove za to? Od cijele runde 300+ ticketa u kojoj nisam nijednom umro, a imao sam 5 killova (jer sam se fokusirao na vozila i obranu B) sam skupio samo 1050 bodova što je mizerno.
Jedina mapa na kojoj uspješno skupljam 6000+ bodova s reconom je Caspian border. Ako team uspješno drži hilltop možeš branit B i C bez problema. Dobiješ masu flag defender ribona, a svako malo upalis MAV i gledas jel ti se ko sulja oko brda pa ga smeljes sa G18.
Al da ovo smrdljivo izlezavanje na brdu 800 metara od cap pointa mi se gadi. Stavlja ogromnu ljagu na ljude koji pokusavaju igrat recona timski...
"omg idiot take something useful" - kaže assault koji nikad ne baca medpack, nedaj bože da te oživi...i takve brije. Definitivno ovisi o igraču, i engineer koji ne zna pogodit ništa sa RPG-om i koristi ga samo za ubijanje pješadije je useles jednako kao taj recon 800 metara iza tebe.

Prodaje:
1.
scp je offline   Reply With Quote