Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.12.2011., 14:23   #1497
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor d0magoj_OS Pregled postova
ovaj ford focus je zbilja super za tu cijenu....ma to me i odvlači od alfi preljepe su i imaju to nešto....ali kvarovi su nešto što jednostavno danas je nemoguće priuštiti si alfu :S
ovaj ford focus je i više nego zadovoljavajuće...ma neznam niti sam iskreno po tom pitanju sam i više nego zbunjen :S
Ne boj se da je i focus imun na kvarove, pehove i probleme (prve verzije, u redizajnu su malo popravili neke stvari).
Tako da ako misliš ići na fikusa, gledaj kupit redizajnirani model, jer se s prvim nećeš previše usrećiti.
Generalno gledano (cijeli život mi je autoservis pred očima(ćaćin)), automobili unazad cca 10 godina - svejedno ti je što ćeš kupit po pitanju kvarova - nema tu više neke filozofije posebne, sve je stvar sreće - kvare se novi jaguari (elektronika), toyote (nekada pojam kvalitete), mercedesi, pa gdje neće i ovi ajmo reć normalni automobili poput alfe recimo, koju prati zla kob iz starih vremena, pa je i sada fama da su extra nekvalitetni automobili koji samo lijepo izgledaju, a istina je da su one jednako kvalitetne kao i automobili ostalih proizvođača istog cjenovnog ranga i klase. Ništa više i ništa manje se ne kvare.