View Single Post
Staro 11.12.2011., 11:16   #435
KeiOffice
JDM
Moj komp

KeiOffice's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Ni ja ga nisam mogao naci na na webu ppa sam ga isao trazit po tele2 poslovnicama u gradu, sreca pa sam bas pogodio dan kada su poslovnice dobivale robu pa sam ga uspio uhvatiti

Ja sam sada trenutno opet na sluzbenom Huawei romu, na benruovom cyanogen portu je i meni zvuk sa mikrofona bio pretih, s kime god sam pricao jedva su me culi, a nije mi bas neka fora derat se na mob stalno.

Probat cu jos goranov rom danas kasnije stavit pa cu vidjet kako ce se s njim mob ponasat, vidio sam u topicu da su neki imali problema sa stabilnosti s njime...

Da li je jos netko mozda imao problem sa Titanium backupom, naime napravio sam backup nekih aplikacija koje sam imao instalirane na cyanogenu i kada ih hocu restorat na ovom sluzbenom romu titanium mi stalno pokazuje samo da radi restore te aplikacije, ostavio sam ga tako da radi preko pola sata i nije jos bio gotov, onda sam mu ubio proces i skuzio da je napravio restore no nije mi bio izbacio poruku da je restore gotov...
To sam probao par puta sa par aplikacija i svaki puta isto, napravi restore ali mu moram ubit proces da ga ugasim, inace bi on vjerojatno cijeli dan radio "restore"
KeiOffice je offline   Reply With Quote