Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 11.12.2011., 08:25   #5817
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Jackson Pregled postova
Eh, da mi je tepih

Ali refleksije su problem tek pri većim glasnoćama, kad osjetim da se treble izgubi, odjekuje ko u špilji. Focali definitivno nisu idealni zvučnici za ovakav prostor.

BTW preklapanje kabela u ovom cijenovnom segmentu (desktop) nema nekog utjecaja na zvuk. Ali CAT5 kabel i šrot od 4kn/m imaju.

Eit: Stalci za koje čekam prijatelja da bude slobodan da mi izradi će biti od željeznih profila 4cm, da budu što je moguće teži, a opet cijena materijala ne bi smjela biti puno preko 200kn. Dolje će šiljci na kovanice (iako mislim da je blue-tac bolje rješenje za pločice, još nisam odlučio), gore tražim dobar komad drva, hrastovina ili nešto slično.

Nešto ovako, ali masivnije, sa ojačanjem na sredini http://www.audiofil.net/data/upload/...1751_extra.jpg
Da si blize ja bih ti dao besplatno stalke za Tannoye, i to metalne cijevi koje se pune pijeskom, gore ploca inoxa, a dole hrastovina, meni radi selidbe, i promijene sobe sada Bowersi stoje na malim komodama (nevalja sta mogu) tako da mi stalci kupe prasinu na vikendici.