View Single Post
Staro 09.12.2011., 22:44   #9
dropTable
Registered User
Moj komp

dropTable's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor skyman Pregled postova
Bolje da si za tih 300kn uzeo bolji cooler za proc kad je već ostatak konfe na razini...i ne znam šta se imaš brinut da će ti se nešto pregrijavat...ako se bude pregrijavalo itekako ćeš primjetit bez obzira na bilo kakve senzore...jedini razlog da ti se ovdje nešto pregrijava je da osoba koja montira tu konfu ne stavi dobro cooler od proca ili začepi svaki mogući otvor na kućištu...što je jako malo vjerojatno...a i tu je mali milijon aplikacija za praćenje temperatura, pa nećeš valjda cijelo vrijeme zurit u taj panel i gledat temperature, isto kao što nećeš imat i stalno otvorenu aplikaciju za temp...i btw oc na "K" seriji procesora nikad nije bio jednostavniji za normalan oc...tako da je ajmo reć "glupost" ne oc-at taj proc...ili bolje rečeno šteta...tako da taj cijeli tvoj strah više proizlaci iz neznanja nego nekog logičnog razloga...i osobno imam pot s očitanjem temperatura tako da znam da je to podosta beskorisno pored tolikih aplikacija (imam za grafu i proc gadget i to je to), i ako sam ga jednom pogledao i to je bilo da vidim rpm ventova
Kaj fali yasyi? high end cooler!