View Single Post
Staro 09.12.2011., 19:55   #41
Old friend
Premium

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Laxarus Pregled postova
Ma evo dao nam je amis otpicki prikljucak na krovu njihove zgrade u zagrebu, i bezicno smo to provukli do bulica uz jednu medjutocku.

64 kilometara wifi linka, nije lose.

Slazem se da bi LTE bio puno prakticnije rijesenje, al pitaj boga kad ce krenut u komercijalnu upotrebu i oce li uopce biti flat-a, jer koja je ono cijena gige prometa u t-mobile? 60.000,00kn!! (bez nekog paketa)
Jos racunaj da je to pripizdina u brdima di jedva ima signala za mobitele, 3g mozes samo sanjat, znam da LTE nudi bolju pokrivenost al je jos uvijek upitno kakve bi bile brzine.
Super neka ste riješili onda radi?

Kažu da ide u komercijalu 2012. točnije ne mogu nači, jedino CEO Vipa Pejković je izjavio da će trebati neko vrijeme da se uhoda i do 2015. zbog samih LTE uređaja nihove dostupnosti, a i vremenom će se oslobađati više spektra za LTE, oko LTE kod nas računam na FLAT zbog toga jer eto fala Bogu već 5-ti mjesec ga imam bar 8 sati dnevno i nemam problema, na vipu,

a nova je mreža nema veze sa 3G trebala bi pokriti sve jednako i mene u Zg i ne znam koji otok ili pustaru, jednostavno ta tehnologija to može, jer je na 800Mhz koji su prodorniji u prostoru od sadašnjeg stanja, pa jedna LTE bazna pokrije prostora kao puno 3G baznih ali kao što kažeš sve je to teorija dok ne vidimo baš u praksi,

sistem rada očekujem kao i na fiksnom netu znači primjer po brzinama do te i te toliko košta a do te i te toliko, ne znam 10Mbs/2Mbs, 25Mbs/10Mbs, 50Mbs/20Mbs...a naravno promet je FLAT koliko znam sa stranica austrijskog t-mobilea imaju upravo takvo razmišljanje, ali da puno ne trkeljam i ne kvarim temu u svakom slučaju mi je zrak pao na pamet kao rješenje a i drago mi je da je rješeno!!
Old friend je offline   Reply With Quote