View Single Post
Staro 09.12.2011., 17:06   #16362
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
doleti mi kompletni bajk u glavu.

Nije mi nista, kaciga je popila kompletan shus, ali zamislite si scenu, padnete, srolate se i onda ko u usporenom filmu downtube postaje sve veci i veci (nisam zazmirio, he he) i cijeli bajk sleti na glavu i poklopi vas - to se sve dogodilo u trenu, ali meni pred ocima je to bio usporeni film.

A bajk kak je pao na mene opizdi me u cjevanicu, skroz nisko dolje (gdje novi stitnici ne stite) i 2 prsta iznad koljena - i to me opalio posteno. Dobro da sam imao stitnike jer bi lijevo koljeno 100% nastradalo od bicikla.

Dvije slije

prva - iako sam bio u majici i suskavcu odrapio sam lijevu podlakticu posteno, grdo zgleda, ali to je malo jaca ogrebotina. S tom rukom sam amortizirao pad.

druga - kad se malo bolje zagleda u sliku vidi se jaje aka hematom u nastanku, sutra ce vjerojatno biti i obojano u drugu boju

Subota, tunel 10h.
Kisa se ocekuje tek u poslijepodnevnim satima.
-->
the55mic, pope_on_dope s DB-a i ja danas se provozali Sljemenom.
Turbo standardna ruta: Leustek-18-20-Dotka

Pope je uspio na spustu snake bite-at gumu i strgati lanac (istovremeno), dobro da je s njima isao "Sport Billy" koji je iz supersaka izvukao zracnicu, power link i pumpu

A ja sam pak krstio Jekylla, i to na 3m sirokom brzom makadamu onom kojim se juri par sto metara nakon Puntijarke. Naravno, tamo gdje nitko ne pada.

Pogodim kamencinu koja mi odbije prednji kotac u stranu i izbaci me iz putanje, hvatam pravac i taman kad sam stabilizirao bajk i smotao volan da se dovedem na sredinu staze u gomili lisca opet nalazim svoju kamencinu, hop prednji kraj skace u stranu a kako je smotan volan ode bajk previse di ne treba a ja prek njega.
Docekam se na podlaktice, napravim roll i zaustavim se ledjima na zemlji i pogledom u nazad...i tek sad dolazi prava stvar!!! ---> doleti mi kompletni bajk u glavu.

Nije mi nista, kaciga je popila kompletan shus, ali zamislite si scenu, padnete, srolate se i onda ko u usporenom filmu downtube postaje sve veci i veci (nisam zazmirio, he he) i cijeli bajk sleti na glavu i poklopi vas - to se sve dogodilo u trenu, ali meni pred ocima je to bio usporeni film.

A bajk kak je pao na mene opizdi me u cjevanicu, skroz nisko dolje (gdje novi stitnici ne stite) i 2 prsta iznad koljena - i to me opalio posteno. Dobro da sam imao stitnike jer bi lijevo koljeno 100% nastradalo od bicikla.

Dvije slije

prva - iako sam bio u majici i suskavcu odrapio sam lijevu podlakticu posteno, grdo zgleda, ali to je malo jaca ogrebotina. S tom rukom sam amortizirao pad.

druga - kad se malo bolje zagleda u sliku vidi se jaje aka hematom u nastanku, sutra ce vjerojatno biti i obojano u drugu boju

Subota, tunel 10h.
Kisa se ocekuje tek u poslijepodnevnim satima.

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 09.12.2011. u 17:12.
Nik je offline   Reply With Quote