Citiraj:
Autor MaliWolfman
Hvala na sugestijama ali, ne želim računalo po komponentama, želim gotovu konfiguraciju za gaming.
I komponente koje si stavio su sve naj jeftinije od određene serije koje prate ovu konfiguraciju. Ni približno onome gore.
Danas idem do njih pogledat računalo i kupit, nadam se, pa se javim 
|
Aj daj ti meni reci sad nešto: ja sam ti sastavio komp u futuri it kojeg ti besplatno slože i kak to nije gotova gaming konfa? Dalje u instar informatici ovo kaj su stavili sa 7500 kn je ok al se može i bolje (stavili su ASUS Maximus matičnu za 2 soma za kojom stvarno nema potrebe, dalje nekvalitetno kućište, ramovi sa ogromnim heatspreaderima koji će smetat instalaciji cpu coolera), a ja sam ti za istu lovu složio konfu sa odličnom
matičnom ne znam disi ti vidio da je najjeftinija (ili bilo šta od ovih komponenti u svojem rangu), grafa je ista ko i gtx 560 ti odnosno u tom rangu, bolji ramovi, i još si dobio i hdd+ssd, i bolje kućište, a da izbaciš ssd imaš konfu jeftiniiju za 750 kn. Problem je malo u futuri it jer ne pišu pune nazive komponenti ali malo pogledaj cijene ispod njih i sve će ti bit jasno ili pitaj prije nego što pogrešno zaključiš.