View Single Post
Staro 09.12.2011., 11:51   #4097
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Svejedno, patch i ekspanzija bi trebali biti odvojeni download.Trebaju omogućiti optional download, jerbo neki ljudi neće kupiti ekspanziju pa stoga nema smisla da skidaju patch+ekspanziju u jednome.
I btw, svi ste tu skidali majke, očeve i Bogove kada ste vidjeli veličinu patcha, a sada tu pametujete onima koji su tek sjeli za igru nakon par dana; bez obzira što većina ima FLAT i 4mbs, meni se jebeno nije dalo skidati 4GB tkzv. 'patch-a'.
Odgađao sam to u pet navrata.
Prokleto odvratno je da sam ja primoran skidati patch+ekspanziju, a samo mi patch treba za igranje; moja poanta je da bih ja htio napraviti backup patch-eva, pa ako budem morao reinstalirati igru samo zakeljim patcheve i mirna Bosna.
Aliiiiii neeeeeeeeee, ovo je zakon!Bolje da svaki put skidam 2,4,6 GB, jel da?
Druže živorade z rafnerje
Backup igre se radi na način da backupiraš CIJELI folder Bf3, nakon reinstalla windowsa, samo taj folder presnimiš natrag di ti je zadani install folder u originu, i vidi čuda maloga, ne trebaš skidati ni megabajt
Nawb

@Rudy - druže grudy, jedno 3 dana je bilo na 1/5 cijelog ekrana battleloga velika obavijest za patch, dakle sve detaljno, otkad do kad, koliko, šta, gdje, kako, zašto, itd., samo je trebalo pogledati očito. Ne kažem tebi osobno, nego generalno, wajna se za sve živo, a očite stvari se ignoriraju....