Citiraj:
Autor Jackson
Pa osim tipfelera pojačalo-zvučnici u dijelu o osjetljivosti, ne vidim problem.
|
Ako ne vidiš/čuješ nikakav problem onda OK.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Meni su općenito komedija sva ova izdr***a o tamnim, svijetlim, otvorenim, zatvorenim kablovima!
|
Komedija je da netko uletava s razlikama u zvučnoj kulisi ovisno o dvije različite licne ili dva različita kondenzatora a u isto vrijeme to sluša na zvučnicima koji stoje na primjerice gode uslikanom radnom stolu uz računalo, CRT i stalak za olovke. Mislim mogao je komotno i neku zvečku ubacit na stol uz zvučnike - dobio bi topliju/puniju sliku.
Ne kažem da nema razlika u poštenom sustavu koji je adekvatno razmješten na adekvatnim stalcima ali primjerice onaj stol i njegov sadržaj prave više ''smetnji'' nego da je uzeo komad drota sa susedove ograde.
Ili kad se govori o kvaliteti kablova i načinu pletenja istih, a onda se polože uz naponski kabel monitora/računala/letvu i hrpu ostalih kablova računala.
Analogija bi bila nešto tipa, gle kupio sam nove teflonske lajtunge i auto mi osjetno bolje koči iako su mi gume ćelave a pločice odavno zdrave za zamjenu.
P.S.
Ovo nije nikakav napad na nekog osobno, nije me briga na što netko troši svoj novac. Već samo moje zapažanje stvari koje se daju ovdje pročitati/vidjeti.