View Single Post
Staro 22.03.2005., 17:09   #13
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
...evo ja sad u kompu trenutno imam creative live 5.1 (starija serija koja je najbolja sto se tice zvuka u sb live karticama jer sam imao i noviju seriju) i audigy ls,takodjer imam on board zvuk o kojem nema sta reci jer je smece koje moze svako primjetiti u usporedbi sa doticne dvije kartice,mislim da maticna koristi realtek 97 ili tako nesto znaci to otpada....sto se tice razlike izmedju live-ice i audigy ls koje dodju isto oko 200-njak kuna po meni live-ca ima bolji zvuk i bolje doradjene drivere,cak je audigy zakinut za ulaze na samoj kartici (ulazi za cd-dvd rom) tih 24-bit i te fore otpadaju jer razlike gotovo da nema odnosno po meni ide u korist live-ice (bolje definirani zvuk),jedine sitne razlike sam primjetio u reasonu koji trazi zvucnu sa asio podrskom tako da su manje latencije sto je bolje i tu bih preporucio audigy modele,ako se ko bavi s takvim programima za obradu zvuka itd...audigy 2 nisam probao ali brijem da takva kartica je dostojna zamjena live-ice.....vidim da su se pojavile i neke live-ice sa 24-bitnom podrzkom,mislim da je to jos jedan marketinski trik i nista vise...
joolka je offline   Reply With Quote