View Single Post
Staro 08.12.2011., 19:25   #86
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
***PREPORUKA: oni koji nisu vadili umnjake JOŠ a MORAJU neka NE čitaju ovaj post***

idem kod dosta jebenog zubara, i prije jedno 2-3 godine vadio sam umnjake, 6 šavova x 2 = 12 šavova, jebeno je imati konce po ustima

isto tako, jako ružno, neugodno, odvratno, ogavno, šugavo sjećanje... meni je s desne strane gore, osmica rasla ispod sedmice, doslovno zub ispod zuba... kada sam osjetio sve one skalpere po sebi, bušilice, razbijače, čekiće, krepo sam... koji strah, paranoja, užas živi... pola sata su trajali kao godina (100 eura je koštala operacija kod kirurga - privatnika)... tako šta se nikada ne zaboravlja, barem neću ja a ni ti microsoft, nekima samo izaraste i to je to... nikakvi bed... kasnije sam čak i po onom stolu vidio komade mesa i kosti krvave :| usro sam se ko jebena grlica

da ne pričam kako mi je bilo nakon šta je anestezija popustila, voltaren rapid gutao ko nenormalan, oko tjedan i pol, dva. nepodnošljiva bol, krvarenje, ispljuneš pljuvačku a ono sve krv :\

p.s. možda glupo s moje strane šta sam ovo napisao, zbog onih koji će se naći u sličnoj situaciji i pročitati moj post, bolje da ne znaju šta ih čeka - ako bude bilo potrebno, moderatori neka izbrišu moj post! :* <3