E hvala za ovo za pojačala! Nisam nigdje uspio naći fotografiju otvorenog minija, da usporedim...
Ja koristim to pojačalo sa Tannoy mX2 zvučnicima i stvarno zvuči dobro. Zvučnici su limitirajući faktor, ja sam imao ove dvostazne (Rev. B) i osjećao sam da zadržavaju pojačalo. Sad je oslobođeno, totalni lifting the veil efekt! Pojačalo je definitivno jača komponenta, kombinacija sa nekim jeftinijim polovnim bookshelfima je vrlo cost-effective. Spajao sam ga i na Focale 707S i stvar šljaka!
Kao što sam i napisao u reviewu negdje ranije, pojačalo jako dobro reagira na promjenu kabela. Pri tom prvenstveno mislim na činč. Stock zvučničke sam samo uključio i spremio, nije to to. LAN kabel je legao savršeno u ovaj sustav, malo je svijetliji i odlično se slaže sa Scythe zvučnicima (koji su dosta zagasiti, moram priznati da me to malo smetalo).
Za 2000 model sam čitao na nekom talijanskom forumu (očito su tamo popularni) da ima napumpan bas i da ostatak spektra pati zbog toga. Zbog toga se čini snažniji, ali brže odlazi u clipping. Neprovjerena informacija, da se odmah ogradim.