Citiraj:
Autor sodom
@Jackson, nebih htio da ovo zvuči kao napad ili nešto slično jel to nije,samo opaska ali poput Wolverina meni je zapao u oko tvoj post u temi gdje preporučuješ Xonar za digitalni izlaz: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=224374
ne sudjelujem uopće u Hi-Fi temi, inače samo lurkam, ali se tu svašta može pročitati. uglavnom nebuloza.
|
Ma sve ok, ali bit-perfect output je stvar koja često ne radi s mnogim podvrstama Realtek chipsetova (recimo sve Dolby Digital varijante), tako da nisam siguran ni da je kartica od 130kn sposobna za to. Xonar, sa druge strane, to sigurno može, pogledao sam na netu. Meni je to prva stvar koju gledam kod digital-outa. Vjerojatno postoji i razlika u kvaliteti optičkog receivera, ali to ne mogu potvrditi.
Kabel može napraviti ili rastaviti sustav. U zvučničke dosad nisam više ulagao zbog toga što su razlike nakon što se dosegne neka minimalna debljina (preko 2.5mm2, rekao bih) manje i odnose se više na detalje i sitnice za posložit sustav do kraja. Ovisi o razini sustava, naravno.
U interkonektu kao što syss kaže je puno veća razlika, prihvaćam blind-test bilo kad!
Nisam ni ja vjerojavao dok nisam čuo tri kabela unutar pola sata. Otada itekako pazim na ožićenje.