ja bi samo stel podsjetit ekipu na jedan thread od prosle godine, u kojem smo pljuvali po svemu a dizali Links u nebesa...., je priznajem , i ja sam ih hvalil , jel su decki to(onda!) i zasluzili, firma je bila u ekspanziji, isli su nam svima niz dlaku maksimalno , jel kupac je uvijek u pravu, jel tak...ali, ak se sjecate... tada smo Rakonja i ja isto rekli da je to OK, ali samo ak bude u kontinuitetu i ak se Glavonje ne potkoze i malcice umisle.. ondak buju isti ko i ostali....
To sam onda rekao dobrohotno i s vjerom da se i na nasim prostorima moze ostvariti respektabilno mjesto ,medu velikom konkurencijom PC shopova, ali samo ak to bude u kontinuitetu..
Nisam nikakva crna vrana, i dalje mislim da su prodavaci, skladistari i ini decki u Linksu super, i dalje dodem i kupim,ak mi odgovara, ali vidljivo je da je s porastom poslovanja opala briga za kupce i mi koji smo bili pazeni i mazeni , sad smo samo brojka u silnom redu faktura...... i to je ono kaj nas muci, jel smo prije bili jednakiji medu jednakima, a sad .......
I ja sam sto za sebe osobno, a sto za moje musterije ostavio u ove 2 godine ohoho nofci, i mogu reci nisam ih puno gnjavio sa reklamacijama, uglavnom... ,sad vise nemam Onaj feeling kad idem u shoping u Links...a to odma sa sobom vuce i sporije trzanje pinke iz dzepa i slabiju potrosnju...
Tor je prosel kak je prosel, ziher sam da mu je krivo, bilo bi i meni( a i bilo mi je!), kad te tak otpile, hjebiga, kak veli Paske, sad bu trebalo malo vise surfat i najti nekaj novega di bumo za svoju pinku dobili i extra smjesak i uslugu....jel to tak ide, svoje peneze morete trositi tam di vama najbolje pase...