View Single Post
Staro 07.12.2011., 17:15   #733
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor vanjav123 Pregled postova
pozdrav.
evo tažim već dulje vrijeme laptop i nikako da se odlučim jer ih ima previše. pa bi molio za pomoć laptop mi treba ponajviše za surfanje i gledanje filmova, manje za igranje.
dakle multimedijski. i da važno mi je da ima DL pržilicu.budžet mi je do 4500 kn. hvala vam
Tebi bi ovakvo nešto bilo sasvim dovoljno. Ako hoćeš jaču grafičku (što nije potrebno ako ne igraš nešto prezahtjevno) onda ovaj Lenovo uz produljenje jamstva. A ako bi htio Intela i ako želiš potrošiti sve što imaš, onda potroši na ovog Asusa. i5, 6GB RAM-a, dobra grafička, 7200rpm HDD. alu kućište ... Bolje ne može u tom rangu.

Citiraj:
Autor Mlcrosoft Pregled postova
jesi siguran da zelis izdvojiti 4,5 k za multimediju , za te novce mozes nac masinu koji bi zamjenila stolno. Moje preoruke dell i lenovo u tom cjenovnom rangu su ti best buy . Del radi 3 god gaancije a lenovo zbog najbolje kvalitete. Ja sam kupio lenova bez garancije bez ikakvog straha jel znam da mu nece nist bit u 3 godine.
Što je naravno totalna glupost. Svaka čast ako si kupio nekog skupljeg Thinkpada, ali jeftini Lenovo laptopi nisu ništa bolji, ni kvalitetniji, ni pouzdaniji od jeftinih laptopa drugih proizvođača. Izrada kućišta je često i ispodprosječna. Ono gdje je Lenovo stekao slavu nepoderivosti je poslovna serija, a ovi jeftinjaci s tim nemaju veze ni po pitanju kvalitete, ni izdržljivosti, ni podrške, ni popratnog softwarea. To što najčešće daju samo 1g. jamstva dovoljno govori i o njihovoj samouvjerenosti u kvalitetu vlastitog proizvoda.
redscro je offline   Reply With Quote