Citiraj:
Autor DeadMan+
to sa zove strateska pozicija na mapi, samo sto to ekipa ne kuzi pa trci od zastave do zastave
isto kao sto nitko ne kuzi da je na Khargu najvaznije imati B flag i od tamo dejstvovati
|
Timska igra je, možda, jer su njih 4 zajedno, ali to je EXPLOIT a ne strateška pozicija, mislim wtf, jel netko pročitao uopće što sam napisao.
NA VRHU ANTENE (ne na stijenama, nego na ANTENI), dakle na samoj anteni gore, kako su uopće došli gore?? Jedva ima prostora za njih 4, još svi proneaju....
Ili je bila retardacija tipa, ja ću uzet avion samo da odletim iznad, pustit ću ga da se razbije, i iskočit padobranom gore, a vi se spawnajte na mene, pa ćemo exploitat, jer nam sa zemlje ne može nitko ništa, a letjelice ćemo razvaljivat na spawnu. Kakav faking strateški point i kakva fakin timska igra, to je retardacija i exploit. Sa zemlje ih vidiš, ali ih štiti nevidljiva tekstura, dakle ne možeš ih ubit ničim, a poletit ne stigneš da ih srokaš helijem (nisam siguran uopće da li heli može doseći tu visinu) ili avionom.