View Single Post
Staro 07.12.2011., 15:14   #4056
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Ja bolje da ni ne pišem šta mislim o ovom smeću od patcha.
I neću, jer sam prerazočaran, slušala se očito samo ekipa no skilled whinera kojima je sve bilo overpowered, pa se nerfalo sve živo i neživo. Kreteni.
Ali samo ću se složiti sa zen_suxom, također imam pristrano mišljenje, ali helije su nerfali prepreviše, totalno bespotrebno i ubija volju za letenjem....
Trajanje ecm-a je kraće, domet soflama je veći, sinoć ispalim 6 raketa iz vipera u lika, dobijem 3 x-a i on dalje trči sa javelinom kao da sam ga gađao sa pol kilometra iz m93 pištolja, omfg. Itd itd, uglavnom, koliko sam dosada užitka imao leteći u viperu, havocu i avionima kada nema raspoloživog helija, sada je to ubijeno, doslovno.
Za primjer, jučer je jedan squad na vrhu antene spawnan, SAM držao preko 400 ticketa partije, A flag - recept - soflam gore i 4 engija sa javelinima - rezultat - niti jedan heli ne ide van iz baze (koja je naravno, odmah do A), niti jedan avion, tenk tu i tamo prođe, ali prema B, ali što vrijedi kad im tenk na vrhu antene ne može ništa. Jadno i bijedno, ali efikasno. Eto za koga i kakve retarde su oni pojačali domet soflama i snagu javelina. Užas.