Citiraj:
Autor vedo
Postoji Gingerbread update za Desire(Bravo), službeno izdan od strane HTC-a. Nije OTA u igri već je update objavljen na developer site-u HTC-a. Dolazi sa starim Sense-om 1.9 nažalost. Neke aplikacije su izbačene kako bi ROM stao u malu internu memoriju. Koliko znam, službeni Ginger bi trebao raditi na Desire-u bez greške.
|
U mom slucaju se taj GB na AMOLED Desireu (prva verzija) ponasa prilicno lose. Interne memorije nikad manje (imam cca 15ak aplikacija, 0 igara, cak ni navigaciju vise nemam) i ostalo mi 25 MB free u najboljem slucaju (kad clearam razne cacheove i sl.).
A i frend i ja imamo probleme s povremenim rebootom kojih nije bilo na Froyotu - meni se svakih ~20-30ak okinutih fotki Desire jednostavno reboota i onda mu treba ~2 min dok opet dodje na pin meni. Neam snage vise za taj mob, prvih 2 mjeseca su me vozali po garancijama dok nisam dobio novi, onda je sve radilo savrseno dok nisam stavio GB. A sad mi se jednostavno ne vraca na Froyo ili neki CyanogenMod jer nemam vremena za zaje_avat se s tim, cim dodje SGNexus u HR ovaj leti...