Evo malo sam se ponovio, slučajno naletio na jedan oglas i skužim da je to kolega kojemu sam prodao moje prošlo pojačalo. Vi koji se malo ozbiljnije bavite hifi-om možda ga znate pod nickom retro_man.
Covjek je stvarno freak sto se tice hifi-a i mislim da ima opreme koju 99% forumaša može samo sanjati. Tako sam se sjetio da kada je bio kod mene po tog technicsa da mu je zapeo za oko moj stari Marantz pa smo se zamjenili.
Sistem koji sam uzeo je Universum Team-6051 u stvarno mint stanju bez i jedne ogrebotine ili ikakvih mana. Dakle pojačalo, tjuner i ekvalajzer.
Kada mi je donjeo to sve doma stvarno sam ostao zapanjen kvalitetom izrade. Komplet ima sigurno 20-tak kg, prednja maska je napravljena od eloxiranog aluminija, logo proizvođača je graviran na aluminij. Perverzija.
Tako da smo na brzinu odspojili Marantza i ubacili ovo. Cim sam cuo pol minute pjesme ostao sam zapanjen koja razlika.
Sve u svemu jako sam zadovoljan kvalitetom zvuka, i ispostavilo se da su ovi stupovi što ja imam čak i dosta dobri, napokon su prosvirali kako treba
Pojačalo daje topal i ugodan zvuk, još moram malo to sve podesiti, ovo je onako za prvu ruku dok ne isprobam sve kombinacije.
Evo koja slikica:
Ako imate kakva pitanja slobodno pišite
Lijep pozdrav!