View Single Post
Staro 06.12.2011., 14:28   #2956
Abon
Premium
Moj komp

Abon's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ja imam definitivno najgori problem, meni adsl uopče neradi već 8 dana, a telefon šumi nemože se razgovarat.Telefon šumi odkad sam prešo na optimu prije nekih cca 4 gog. neznam sad točno al otkad postoji optima,neko je već spominjao isti problem.
Zovem prijavu kvara i podršku svaki dan, al nema tu pomoći, samo pitaju dali ste možda krivo spoili spiter i takve gluposti i da se izlazak "tekhničara" plača 300kn ako sam ja kriv.
Jedan dan mi j bio "tehničar" i očistio parice da nisu možda korodirale, ništa, druga provala je da treba mjenjat kabel, pa su mi promjenili nekih 10m kabela do razvodne kutije do kabela u zidu što isto nema veze sa mozgom i naravno ništa se nije promijenilo.
Kad je problem negdje u centrali.
Ja sam pravna osoba i treba mi internet za posao a mene optima ostavi bez neta 8 dana. Zovem ko budala svaki dan podršku koja kaže prosljedit če mo kvar i sl, i još me nitko iz optime nije zvao i pitao jel se problem riješio. Podrška im je ono +0 .
Do sad mi je Optima bila super, nekad ima pinga nekad puca veza često i takve gluposti al za cijenu koju platiš ja sam bio zadovoljan, al sada kada mi treba pouzdanost definitivno se vračam na t-com.
Na t-comu sam bio okdad je uveden adsl u hr, i nikad nisam imamo problema sa t-comom.
Uglavnom takvo je stanje kod mene u Zadru možda je U ZG priča drugačija, ovde uopće nema optima tehničara nego zovu t-com tehičare na teren.